Zaopatrzenie przemysłu mięsnego

Przemysł mięsny jest specyficzną branżą, która wymaga specjalistycznego sprzętu mięsnego. W naszej ofercie znajdziecie wszelkie wymagane noże, które są niezbędne w tej branży.

NOŻE RZEŹNICZE

Rezzer trybownik prosty twardy 13 cm niebieski Rezzer trybownik prosty twardy 13 cm niebieski
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm niebieski Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm niebieski
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm zielony Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm zielony
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm żółty Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 13 cm żółty
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 15 cm niebieski Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 15 cm niebieski
Producent: Rezzer
Cena:

22,00 zł

Cena netto: 17,89 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 15 cm żółty Rezzer trybownik wygięty półelastyczny 15 cm żółty
Producent: Rezzer
Cena:

22,00 zł

Cena netto: 17,89 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty twardy 13 cm niebieski Rezzer trybownik wygięty twardy 13 cm niebieski
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty twardy 13 cm żółty Rezzer trybownik wygięty twardy 13 cm żółty
Producent: Rezzer
Cena:

20,00 zł

Cena netto: 16,26 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty twardy 15 cm niebieski Rezzer trybownik wygięty twardy 15 cm niebieski
Producent: Rezzer
Cena:

22,00 zł

Cena netto: 17,89 zł

szt.
zobacz więcej
Rezzer trybownik wygięty twardy 15 cm żółty Rezzer trybownik wygięty twardy 15 cm żółty
Producent: Rezzer
Cena:

22,00 zł

Cena netto: 17,89 zł

szt.
zobacz więcej

Wybierz najlepsze noże dla zaopatrzenia przemysłu mięsnego

 

 

Dobrze oprawiona sztuka mięsa to prawdziwe dzieło sztuki. Wiele zależy od umiejętności masarza, ale nawet najlepszy fachowiec nie poradzi sobie bez odpowiednich narzędzi.

Właściwe noże do zadań specjalnych

Bez wątpienia w domu poradzimy sobie, mając dwa, może trzy noże. Ale zaopatrzenie przemysłu mięsnego to zadanie o wiele bardziej skomplikowane. W zależności od rodzaju oprawianego mięsa potrzebne będą nie tylko inne noże, ale czasem inne narzędzia.

Trybownik, tasak czy nóż do skórowania są tak skonstruowane, by doskonale pomagały wykonać  przeznaczone im zadania. Czasem konieczny jest nóż o wąskim, giętkim ostrzu, innym razem – o szerokim i sztywnym. Odpowiednie zaopatrzenie dla przemysłu mięsnego to podstawa, bez której praca może okazać się niemożliwa.

Jak znaleźć idealne noże do mięsa?

Zaopatrzenie przemysłu mięsnego to nie lada wyzwanie. Z doborem noża jest podobnie jak z wyborem butów. Oto dlaczego:

  • długość noża – samego ostrza i trzonka – ma znaczenie. Osoby o większych dłoniach będą potrzebować dłuższych czy cięższych noży;
  • jakość wykonania to podstawa. Kiedy zawodowo operujemy ostrymi narzędziami, muszą one być doskonale zrobione, zaprojektowane i wykończone, żeby zapewniać wygodę i bezpieczeństwo;
  • nie ma jednego sprzętu do wszystkich zadań. Inny nóż będzie nam potrzebny do podzielenia kurczaka, inny do żeberek, a jeszcze inny – do nogi wołowej.

Centrum Noży oferuje wyłącznie sprawdzone, najwyższej jakości noże i akcesoria. Sprawdź nasz wybór – na pewno znajdziesz zestaw dla siebie.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl