Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.

Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.

Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Kasumi DAMASCUS

Kasumi DAMASCUS nóż do pieczywa 21cm

Kasumi DAMASCUS nóż do pieczywa  21cm
Kasumi DAMASCUS nóż do pieczywa 21cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

739,00 zł

Cena netto: 600,81 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 20cm

Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 20cm
Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 20cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

609,00 zł

Cena netto: 495,12 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 24cm

Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 24cm
Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 24cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

661,00 zł

Cena netto: 537,40 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm

Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm
Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

467,00 zł

Cena netto: 379,67 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż Nakiri 17cm

Kasumi DAMASCUS nóż Nakiri 17cm
Kasumi DAMASCUS nóż Nakiri 17cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

674,00 zł

Cena netto: 547,97 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż obierak 9cm

Kasumi DAMASCUS nóż obierak 9cm
Kasumi DAMASCUS nóż obierak 9cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

363,00 zł

Cena netto: 295,12 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż Santoku 18cm

Kasumi DAMASCUS nóż Santoku 18cm
Kasumi DAMASCUS nóż Santoku 18cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Cena:

648,00 zł

Cena netto: 526,83 zł

Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 21cm

Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 21cm
Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 21cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 077,00 zł

Cena netto: 875,61 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 24cm

Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 24cm
Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 24cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

1 116,00 zł

Cena netto: 907,32 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż szefa 20cm

Kasumi DAMASCUS nóż szefa 20cm
Kasumi DAMASCUS nóż szefa 20cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

791,00 zł

Cena netto: 643,09 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż szefa 24cm

Kasumi DAMASCUS nóż szefa 24cm
Kasumi DAMASCUS nóż szefa 24cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 3 dni

Cena:

869,00 zł

Cena netto: 706,50 zł

szt.

Kasumi DAMASCUS nóż uniwersalny 12cm

Kasumi DAMASCUS nóż uniwersalny 12cm
Kasumi DAMASCUS nóż uniwersalny 12cm

Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.


Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.


Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.

Wysyłka w: 24 godziny

Cena:

402,00 zł

Cena netto: 326,83 zł

szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl