Producent
Sztywność ostrza
Kasumi DAMASCUS nóż do pieczywa 21cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 20cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż do porcjowania 24cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż do wykrawania 16cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż Nakiri 17cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż obierak 9cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż Santoku 18cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 21cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż Sashimi 24cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż szefa 20cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż szefa 24cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi DAMASCUS nóż uniwersalny 12cm
Noże KASUMI Damascus są produkowane w japońskim mieście Seki.
Każdy nóż ma swój niepowtarzalny rysunek na klindze, powstały na wskutek skuwania 33 warstw stali.
Rdzeń ostrza został wykonany z bardzo wysokiej jakości stali VG-10.
Następnie z każdej strony nałożono 16 warstw bardziej elastycznej stali. Nóż jest
wykonany z wysokowęglowej stali z domieszką kobaltu, manganu, molibdenu i wanadu. Dokladny skład,
proporcje i proces hartowania jest pilnie strzeżoną tajemnicą firmy.
Twardość rdzenia wynosi ok. 60-61 HRC.
Noże są wykonane metodą kucia i zostały
wykonane z jednego kawałka stali na całej długości.
Wysyłka w: 24 godziny
Kasumi Titanium nóż do obierania 8cm KTB5/22008
Obierak. Przeznaczony do wycinania i cięcia drobnych warzyw i owoców.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż do obierania 8cm KTB5/22008b niebieski
Obierak. Przeznaczony do wycinania i cięcia drobnych warzyw i owoców.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż do porcjowania 20cm KTB3/20020
Nóż do porcjowania. Przede wszystkim do mięsa i wędlin.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż do porcjowania 20cm KTB3/20020b niebieski
Nóż do porcjowania. Przede wszystkim do mięsa i wędlin.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż santoku 18cm KTB2/22018
Kasumi Titanium nóż santoku 18cm KTB2/22018
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż santoku 18cm KTB2/22018b niebieski
Kasumi Titanium nóż santoku 18cm KTB2/22018
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 20cm KTB1/22020
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 20cm KTB1/22020
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 20cm KTB1/22020b niebieski
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 20cm KTB1/22020
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 13cm KTB6/22013
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 13cm KTB6/22013
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 13cm KTB6/22013b niebieski
Kasumi Titanium nóż szefa kuchni 13cm KTB6/22013
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż uniwersalny 12cm KTB4/22012
Kasumi Titanium nóż uniwersalny 12cm KTB4/22012
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi Titanium nóż uniwersalny 12cm KTB4/22012b niebieski
Kasumi Titanium nóż uniwersalny 12cm KTB4/22012
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż do chleba 25cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż do trybowania 15cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż do warzyw 7cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż Nakiri 17cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Kasumi VG-10 PRO nóż Santoku 13cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż Santoku 18cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż szefa kuchni 20cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż szefa kuchni 24cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż szefa kuchni 27cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż uniwersalny 12cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż uniwersalny 14cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż uniwersalny 8cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni
Kasumi VG-10 PRO nóż wąski 20cm
Noże VG-10 PRO wykonane z monolitycznej stali wysokowęglowej.
Stal VG-10 PRO zapewnia większą elastyczność ostrza i odporność na pękanie.
Rękojeść z polimerów oraz stal VG-10 PRO zapewnia niezwykłą odporność na wilgoć oraz korozję.
Wysyłka w: 3 dni